Kawan-kawan dan sahabat handai....

Sabtu, Mac 20, 2010

Rejim Zionis Israel Kuasai Komunikasi Negara???

Bekas tentera Israel, Izhak David Naskar bertanggungjawab membina sistem komunikasi yang bernilai RM42 Juta untuk Polis Diraja Malaysia.

Pendedahan yang dipetik dari laman chegubard itu juga menyatakan keseluruhan tender pembinaan sistem komunikasi yang akan ditukar dari analog kepada digital telah pun diserahkan secara rasmi kepada Asiasoft (M) Sdn. Bhd. (no. Syarikat : 150529-H).

Syarikat ini adalah milik penuh kepada syarikat tunggalnya iaitu Asiasoft Pte. Ltd. Yang berpengkalan di Singapura. Nilai penuh tender yang diberikan kerajaan Malaysia ialah RM1 billion tetapi dikecilkan menjadi RM42 juta.

Individu yang bertanggungjawab membina sistem dikenalpasti sebagai bekas tentera Israel yang berkhidmat sebagai programmer semasa di Israel.

Programmer yang bernama Izhak David Naskar yang memegang pasport Israel bernombor 10902695 itu masih lagi warganegara Israel.

Paling membimbangkan ialah Izhak bukanlah tentera atau programmer biasa, beliau adalah pakar sistem komputer yang telah memenangi anugerah daripada Kementerian Pertahanan Israel. Malah beliau juga bertanggungjawab membina sistem risikan berteknologi tinggi untuk pasukan pertahanan Israel sekitar 1970 hingga 1987.

Menurut laman blog tersebut, seorang lagi rakan Izhak yang bertanggungjawab membina sistem komunikasi PDRM ialah Ido Sccheschter yang memegang pasport Israel bernombor 56626252. Ido pula lebih mencurigakan kerana selaku ahli pasukan yang bertanggungjawab membina sistem komunikasi untuk PDRM bersama-sama Izhak, hingga saat ini beliau masih lagi seorang tentera Israel yang sah bukannya tentera pencen.

Sebelum itu, APCO Worldwide yang bertanggungjawab dengan Gagasan 1Malaysia  dipercayai mempunyai hubungkait secara langsung dengan Israel.
APCO Worldwide juga dikuasai oleh rejim zionis tersebut melalui Majlis Penasihat Antarabangsa yang terdiri daripada Itamar Rabinovich, Shimon Stein dan Doron Bergerbest-Eilon termasuk seorang mantan Presiden dari Tel Aviv University, Rabinovich adalah juga Pengerusi Dan David Foundation (diasaskan diIsrael) , yang diberi nama selepas kelahiran Romania dermawan Yahudi yang aktif dalam pergerakan pemuda Zionis tahun 1940.

APCO Worldwide juga menawarkan perkhidmatan kepada negara pemimpin diktator seperti Nigeria, Sania Abacha dan Presiden Seumur Hidup Kazakhstan, Nursultan Abishuly Nazarbayev.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Orang kito