Kawan-kawan dan sahabat handai....

Selasa, November 17, 2009

Katak Klang buat lawak bangang....ADUN Pelabuhan Klang, Badrul Hisham Abdullah akan membuka satu pusat khidmat wakil rakyat baru di kawasannya untuk menyambung tugas sebagai "wakil rakyat yang baru."

Katanya, beliau tidak akan menggunakan logo mana-mana parti untuk pusat khidmat baru itu walau telah mengumumkan menyokong BN apabila keluar PKR akhir bulan lalu.

"Saya sokong sebagai platform sahaja. Sebab pemimpinnya Melayu dan memperjuangkan Islam," katanya yang enggan mengulas lanjut.

Ditemui di luar DUN Selangor hari ini, Badrul turut mengelak daripada mengulas desas-desus berkaitan pertemuannya dengan ketua pembangkang Selangor Datuk Seri Khir Toyo minggu lalu.

Katanya lagi, beliau kini akan menumpukan untuk memberikan perkhidmatan kepada masyarakat Pelabuhan Klang

"Semua orang bebas untuk bertemu saya, bebas untuk kritik saya," tambahnya.

P/S - Jelas nampak kebangangan ADUN yang sorang ni, masa jadi kerajaan, haram apa pun tak nak buat, pusat khidmat ada, bantuan kerajaan negeri, peruntukan dan macam-macam lagi kemudahan. Tiba-tiba bila melompat jadi rajin tahap melampau pulak. Apa-apa pun good luck diucapkan sebab kita tahu katak ni dibela sampai PRU 13, lepas tu disepak ler keluar...so adios

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Orang kito